Παρατηρήσεις/Προειδοποιήσεις/Οδηγίες


Meteoalarm: Χωρίς προειδοποιήσεις Εκτακτης Ανάγκης για: "CENTRAL MAKEDONIA (GR007)".

spacer

Υπόμνημα

Κεντρική Ευρωπαϊκή Ωρα (CET): Χειμώνας (UTC+1h) & Καλοκαίρι (UTC+2h)
Τοπική ώρα: Ανατολικής Ευρώπης (EET): (CET+1h)

Υψηλή Θερμοκρασία Χαμηλή Θερμοκρασία Βροχή/Πλημμύρα       Πλημμύρα     

 Ανεμος       Βροχή       Χιόνι/Πάγος       Καταιγίδες       Ομίχλη

 Χιονοστιβάδες       Δασική Πυρκαϊά       Παράκτιο Συμβάν     
spacer
Στοιχεία που έχουν λήξει, ελλιπή ή λανθασμένα.
Δεν απαιτείται καμία ειδική προειδοποίηση για τον καιρό.
Ο καιρός ενδεχομένως να είναι επικίνδυνος. Τα καιρικά φαινόμενα που έχουν προβλεφθεί δεν είναι ασυνήθιστα, αλλά να είστε προσεκτικοί εάν ασκείτε δραστηριότητες που εκτίθενται στους μετεωρολογικούς κινδύνους. Να ενημερώνεστε για τις αναμενόμενες μετεωρολογικές συνθήκες και να αποφύγετε κάθε κίνδυνο που δεν είναι αναγκαίος.

Ο καιρός είναι επικίνδυνος. Ασυνήθιστα μετεωρολογικά φαινόμενα έχουν προβλεφθεί. Ζημιές και θύματα είναι πιθανό να υπάρξουν. Να είστε πολύ προσεκτικοί και να ενημερώνεστε τακτικά και λεπτομερώς για τις αναμενόμενες μετεωρολογικές συνθήκες. Να γνωρίζετε για τους κινδύνους που μπορεί να είναι αναπόφευκτοι. Ακολουθήστε τις συμβουλές που δίνονται από τις αρμόδιες αρχές.

Ο καιρός είναι πολύ επικίνδυνος. Εξαιρετικά έντονα μετεωρολογικά φαινόμενα έχουν προβλεφθεί. Εκτεταμένες ζημιές και ατυχήματα είναι πιθανά, σε πολλές περιπτώσεις απειλώντας τη ζωή και την περιουσία σε μια ευρεία περιοχή. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να ενημερώνεστε συχνά και λεπτομερώς σχετικά με τις αναμενόμενες μετεωρολογικές συνθήκες και τους κινδύνους. Ακολουθήστε τις οδηγίες και τις συμβουλές που δίνονται από τις αρχές σε όλες τις περιστάσεις και να προετοιμάζεστε για έκτακτα μέτρα.

περισσότερες πληροφορίες...